udah basi, telat pula

August 6, 2015 at 7:16 am | Posted in katarsis | 1 Comment
Tags: ,

kapan orang berhenti dengerin the cure dan kenapa?

kali benar zaman dan usia sudah berubah. udah gak zaman, udah gak pantes, buat dengerin lagu ini sekarang. gak ada waktu lah buat sentimentalisme anak SMP yang kayak gini. kayak dengerin lagunya waits yang martha, atau regret dari new order. it’s kinda embarrassing. pada masa, pada usia tertentu, orang mestinya dengerin lagu-lagu nyeni yang murni seni, atau—kalo pinter dikit—ngomentarin jokowi, erdogan, muktamar NU, dlsb.

tapi ini lagu masih kerasa banget getirnya. 😐

 

 

 

 

Advertisements

1 Comment »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. ini pasti gara2 mr. robot


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: