Mengapa Politik Menarik

March 21, 2009 at 11:45 am | Posted in katarsis | 11 Comments
Tags: ,

Unzur Ilaa Maa Qoola Wa La Tanzur Ilaa Man Qoola.

11 Comments »

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

  1. Malaysian ladies, pt II:mrgreen:

  2. BTW itu diterjemahin dong, kalimat di bawah video. Saya ga ngerti bahasa Arab nih…

  3. ^
    “Lihat apa yang diperkatakan, tanpa melihat siapa yang memperkatakannya” – Imam Ali.r.a

  4. ouwww…. she looks cute❤
    *kok saya malah ga dengerin ceramahnya*😆

  5. @ atas
    at glance, idem!😆
    .
    *berarti–kecuali disengaja–Mas Gentole salah menulis itu. Harusnya jadi Unzur Ilaa Man Qoola* u_u
    .😆

  6. @lambrtz

    Malaysian ladies, pt II

    Horeeee!
    .
    Soal terjemahan, Mbak Zinniia udah ngebantu tuh.
    .
    @zinnia
    .
    Makasih.
    .
    @godless
    .
    Itu bukan ceramah. Itu pidato. Orasi politik! Anda tidak dengar dia bilang: “…for God’s sake, be a man!”. Wow, bagi mereka yang paham apa itu ISA, mendengar seruan semacam itu dari Mbak Nurul rasanya gimana yah. And, yes, she is cute. She has to be the most beautiful politician ever in the world. Sarah Palin is nothing, let alone Angelina Sondakh. Ini subyektif tentunya.:mrgreen: Lihat koleksi fotonya di sini.
    .
    @esensi
    .
    Itu perkataan Imam Ali. Gak berani macam2 saya.😀

  7. saya pengen bisa bicara dengan aksen nya. kedengarannya eloquent.

    eh tadi sy google Angelina Sondakh, iseng aja. dapet ini:
    “If United States had Hillary Clinton and Alaska Governor Sarah Palin, The Islamic State of Pakistan had Benazir Bhutto, India had Indira Gandhi, Golda Maier from Israel, Philippines even have two, namely Corazon Aquino and Gloria Arroyo, Sri Lanka have Shirimavo Bandaranaike, the United Kingdom has Margaret Thatcher, Germany has Angela Merkel, and.. last not but least Indonesia have Angelina Sondakh as smart, clever and beautiful politician.”

    *nangis*

    betulkah?!

    *nangis*

  8. @Irene
    .
    Hihihihihi…yang jelas doi yang hampir menangis waktu sidang tesis di UI.:mrgreen:

  9. @zinnia|eglantine
    .
    I see…makasih🙂
    .

    .
    @ahgentole
    .

    She has to be the most beautiful politician ever in the world.

    Fully agree:mrgreen:
    IMO yang menyaingi hanya [ibu ini] dan [mbak ini]😛

  10. haha… maap saya kemaren ga denger sama skali.. volumenya males saya gedein pula (sampe ga tau itu ceramah atau orasi😆 ).. mungkin kadar testosterone saya lg tinggi😆

    sekarang saya baru dengerin.. and in the end of her speech, I feel like want to applause… she’s an excellent orator…

  11. dia itu sekarang jadi MP (anggota DPR) Lembah Pantai dari Partai Keadilan Rakyat (PKR) mengalahkan Datuk Shahrizat Djalil big time dari UMNO. I met her personally in one function in KL. two thumbs up for her


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.
Entries and comments feeds.

%d bloggers like this: